Daarom een doula

We hebben de neiging om ons stoer voor te doen en ‘het allemaal op ons af te laten komen.’
Gek eigenlijk, want van oudsher worden bevallende vrouwen altijd omringd door lieve, bekende vrouwen. We kregen enorm veel zorg en steun.

Waarom zou je het nu alleen willen doen? Een goede voorbereiding met een doula zorgt voor bevallen vanuit:

Vertrouwen

Voel het vertrouwen in jezelf groeien en daardoor vertrouwen in het proces. Ik ons traject gaan we hier uitgebreid mee aan de slag.

Veiligheid

Voel je veilig en beschermd bij je geboorteteam. Je mag je uitspreken. Je wordt gehoord. Ik zal jouw wensen bewaken, zodat jij in je bubbel kunt kruipen.

Liefde

Laat je vertroetelen en omringen door liefde. De omschakeling van vrouw naar mama is zo bijzonder en intens. Jij mag je belangrijk voelen.

Er is geen hack voor de perfecte bevalling. Geen toverformule die voor iedereen werkt.

Daarom gaan wij tijdens je zwangerschap samen op zoek naar wat vertrouwen en veiligheid voor JOU betekent. Waar liggen je angsten, twijfels en onzekerheden? Welke krachten van jou gaan we in het zonnetje zetten? Wat heb JIJ nodig om je sterk en zelfverzekerd te voelen?

We maken een plan A,B en misschien zelfs C. Zodat jij op meerdere scenario’s bent voorbereid en we in elke situatie de juiste omstandigheden kunnen creëren zodat jij kan ontspannen.

Al deze dingen gaan we tijdens je zwangerschap al onderzoeken, zodat jij wanneer je bevalling begint, weet: “ok, ik kan dit. Ik ben niet alleen. Ik ben sterk. Ik ben de baas. Ik mag loslaten. Het komt goed.”

Ik sta naast je, voor je, of achter je. Daar waar jij me nodig hebt. De hele bevalling. Ik weet wat je voelt en wat je triggert. Ik weet hoe we jou weer in je bubbel krijgen als je hem even kwijt bent.
Je bent niet alleen. Ik help je.
Ennn….als de ruimte ervoor is, kan ik ook nog mooie foto’s maken ❤

Jouw bevalling zou geen ‘noodzakelijk kwaad’ moeten zijn. Het is niet iets waar je doorheen moet en liever niet aan denkt. Die bevalling is het grootste en wat je doet in je leven.
Jij mag je belangrijk voelen. Jij mag ruimte innemen. Jij mag beleven hoe sterk jij bent.

Hoe fijn zou het zijn als jij met trots en warme gevoelens kunt terugkijken op hoe jij een kind op de wereld hebt gezet? Dat is onbetaalbaar.

Ik kom met liefde een kop koffie/thee bij je drinken!

Dit zeggen wetenschappelijke onderzoeken over het 

Het doula effect!

Kortere bevallingsduur

minder kunstverlossingen

minder keizersneden

minder vraag om pijnstilling

minder complicaties en ingrepen

Dit krijg je van mij

Voortraject

Je krijgt minimaal 3 uitgebreide afspraken tijdens je zwangerschap, zodat we elkaar goed leren kennen.

Reken op zeker 1,5 uur per afspraak. Ik neem alle tijd voor jou!

Kennis is macht

Alle informatie die je nodig hebt  over bevallen, , pijnbestrijding, hormonen, geboorteplan, houdingen en meer!

Luisterend oor

Regelmatig contact via telefoon en whatsapp. Lieve, helpende woorden wanneer je die nodig hebt.Vanaf 38 weken zwangerschap 24/7 bereikbaar voor jou.

Ik wil iedereen het allerbeste geven. Daarom is een doulatraject bij mij supervolledig. Je hoeft niet bang te zijn dat je iets mist, want je krijgt gewoon ALLES van mij. Beginnend met een vrijblijvende kennismaking natuurlijk.

Maar misschien voel je je al goed voorbereid, of heb je genoeg aan 1 of 2 afspraken.

doulatraject

1250
  • Supercompleet pakket. Alles wat je nodig hebt om de bevalling vanuit vertrouwen te beleven.

losse afspraken

85
  • Voor specifieke vragen over je zwangerschap of bevalling. Ik ben er voor je..

FAQ

Wat willen mensen weten over een doulatraject?

Nee, zeker niet. Tuurlijk zullen er doula’s zijn met gewaden en kristallen en kruidenremedies. En die moeten er ook zijn, want er zijn vast ook genoeg vrouwen die deze dingen juist zoeken.

Voor elke vrouw is er een doula die bij haar past. Ik ben er voor de vrouw die zoekt naar eerlijkheid, directheid, humor en een heleboel liefde. 

Ik ben een nuchter persoon, met beide benen op de grond. Maar weet je? Wil je helemaal zeker weten of wij goed matchen? Maak gewoon een afspraak voor een vrijblijvende kennismaking!

Wat heb je te verliezen?

Ik snap helemaal dat je daar bang voor bent, maar dit hoef je echt niet te zijn!

We werken tijdens je zwangerschap al zo goed aan alle angsten en onzekerheden en ik bereid jullie zo goed voor, dat je je vertrouwd, sterk en veilig voelt als je bevalling begint. Het is mijn doel om jou en je partner (of zus, moeder, de buurman, wie je dan maar bij je hebt) een ijzersterk team te laten zijn.

Zo kan ik een stapje terug doen en mijzelf onzichtbaar maken, want jullie kunnen het zelf!

En natuurlijk ben ik er gewoon direct als je mij wel nodig hebt!

Een doulatraject kost momenteel €1250,-. 
Als je meer dan 30km bij mij vandaan woont, dan ga ik na die 30km ook €0,23 kilometervergoeding rekenen. De kilometervergoeding wordt pas in rekening gebracht als ons traject klaar is.

Dat klinkt als heel veel geld! En hoewel het echt elke cent waard is, begrijp ik volkomen dat dit je doet twijfelen.

Om je tegemoet te komen, ben ik zeker bereid om met je mee te denken. Zo kun je bijvoorbeeld het traject in termijnen betalen. Geen probleem!

Nog even dit: