Een voor allen

1 voor allen…

We vinden allemaal dat goede zorg voor iedereen beschikbaar moet zijn, toch?
Leuk in theorie, maar de praktijk blijkt anders.

Dus wat kan ik doen om mijn steentje bij te dragen en toegankelijker te zijn voor de minima? Daar heb ik goed over nagedacht!

Dus wat ga ik doen:

1. 2x per jaar (in december en in juni) bied ik een VOLLEDIG doulatraject aan voor maar €150,-. Voor de mensen die zo goed een doula kunnen gebruiken, maar waarvoor het reguliere tarief ver buiten bereik ligt.
Voor de minima.

Het maakt niet uit hoe lang je zwanger bent. Iedere zwangere vrouw kan op mijn oproep reageren.
Ik verloot maar 1 traject, dus wees je er bewust van dat dit aanbod echt voor mensen met een kleine portemonnee is.
De oproep voor aanmeldingen zal vanzelf online komen op social media in het begin van december en begin juni.

2. IEDERE cliënt (of je nu een doulatraject, een massage of een draagconsult afneemt) krijgt de mogelijkheid VRIJWILLIG een extra donatie te doen. De donaties komen in het #deeldeliefde potje. Deze wordt ook weer ingezet om doulatrajecten toegankelijker te maken voor mensen die het niet breed hebben.

Zo helpen we allemaal een handje mee en wordt goede zorg weer wat toegankelijker voor iedereen.

1 voor allen.
ALLEN VOOR 1!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *