algemene voorwaarden

Doulatraject

Als door omstandigheden niet het hele doulatraject afgenomen kan worden, is er in overleg, een verrekening van de gemaakte kosten mogelijk. Neem hiervoor contact op met info@lievelyze.nl Indien het niet mogelijk is om het tarief in een keer te voldoen, is het mogelijk om een afspraak over betaling in termijnen te maken. Hiervoor neem je contact op met info@lievelyze De voorwaarden voor betaling van een doulatraject staan duidelijk beschreven in de overeenkomst.

Afspraken annuleren, verzetten en betalen

Ik maak met heel veel liefde tijd voor jou. Kan onze afspraak niet doorgaan? Annuleer dan 24 uur van tevoren. Zo kan ik er ook voor andere vrouwen zijn. Het verzetten van een afspraak dient minimaal 2 uur van tevoren moeten worden overlegd. Wanneer het je niet op tijd lukt om de afspraak te annuleren of te verzetten, heb ik niets anders kunnen plannen. Daarom zal ik de kosten van de afspraak helaas wel gewoon in rekening moeten brengen. De betaling van een consult of massage dient te geschieden voor de afspraak plaatsvindt. Hiervoor krijg je een factuur. Betalen is mogelijk via een betaalverzoek.

Gezondheid, letsel en klachten

De cliënt is ten aller tijde verantwoordelijk voor zijn/haar eigen gezondheid. Aspecten die van belang zijn voor een consult of doulatraject aangaande de gezondheid, worden voor de afspraak gemeld. Lieve Lyze is niet verantwoordelijk voor schade of letsel dat voor komt na een consult of traject.

Beeldmateriaal

Wanneer er foto’s tijdens het traject of bij de geboorte zijn gemaakt, kan het zijn dat ik vraag om er een aantal te gebruiken ter promotie van mijn bedrijf. IK GEBRUIK BEELDMATERIAAL ALLEEN NA UITDRUKKELIJKE SCHRIFTELIJKE TOESTEMMING VAN MIJN CLIËNT. Gemaakte foto’s mogen gebruikt en gedeeld worden voor persoonlijke doeleinden door de cliënt. Foto’s mogen NIET, zonder overleg met Lieve Lyze, gedeeld en gebruikt worden voor commerciële doeleinden. Door Lieve Lyze gemaakte foto’s mogen alleen door Lieve Lyze nabewerkt worden. Eigen nabewerking of bewerking door derden is NIET toegestaan.